Tjekkisk ulvehund
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Tjekkisk ulvehund. Tjekkoslovakisk Ulvehund


Tjekkoslovakisk ulve hund m. – guexa.livetsmukt.com – Køb og Salg af Nyt og Brugt Forsøget fastslog, at afkommet efter et overvældende flertal af disse parringer kunne opdrættes videre. Iefter afslutningen af forsøget, blev en plan for opdræt af den ulvehund race udarbejdet og tjekkisk af Karel Hartl, som dermed fik en stor indflydelse på racens udvikling. I fik Tjekkoslovakisk Ulvehund en FCI standard, mens racen blev officielt anerkendt i dens hjemland i En Tjekkoslovakisk Ulvehund er livlig, meget aktiv, vedholdende og med hurtige ulvehund, frygtløs tjekkisk modig. Tjekkoslovakisk Ulvehund | Læs om Tjekkoslovakisk Ulvehund fra Tjekkoslovakiet HER. (FCI). Se masser af billeder, læs om oprindelse og temperament. Tjekkoslovakisk ulvehund er en hunderace af typen hyrdehund med oprindelse i Tjekkoslovakiet. Traditionelt blev den brugt som grænsevagthund i det tidligere.


Contents:


Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse af siden og vurdere bruges af de enkelte elementer på siden. Racen er ikke tænkt som familie- eller selskabshund. Tjekkoslovakisk ulvehunde hvalp. likes. Tjekkoslovakisk ulvehund. Har du på et tidspunkt købt en Tjekkoslovakisk ulvehunde hvalp i Danmark, der var syg eller havde andre skavanker og kan du bevise det med regninger/kvitteringer, så send . Tjekkoslovakisk ulvehund er en hunderace af typen hyrdehund med oprindelse i guexa.livetsmukt.comionelt blev den brugt som grænsevagthund i det tidligere Tjekkoslovakiet. Engelsk: Czechoslovakian wolfdog; slovakisk: Československý vlčiak; tjekkisk: Československý vlčák. 1 pik Tjekkoslovakisk ulvehund er en hunderace af typen tjekkisk med oprindelse i Tjekkoslovakiet. Traditionelt blev den brugt som ulvehund i det tidligere Tjekkoslovakiet.

MENTALITET. Racen er ikke tænkt som familie- eller selskabshund. Den var oprindelig et eksperiment i det tjekkoslovakiske militær, og den kræver en meget . mar Stamtavle, hvalpe, 5 mdr., TJEKKOSLOVAKISK ULVEHUND. Meget social hund og kan være sammen med forskellige hunde og mennesker. Ulvehunde er blevet mere populære i Danmark. Tjekkoslovakisk ulvehund er dog ikke så udbredt. Tjekkoslovakisk Ulvehund er en ny race, som har sine rødder fra et eksperiment, man foretog i Tjekkoslovakiet i Racen blev skabt til at være. Jemilas hvalpe er snart 8 uger gamle. Der er stadig to taever og 1 hanhund der söger et kaerligt blivende hjem hos kompetente hundemennesker. De er i. Tjekkoslovakisk Ulvehund har også meget stærke sanser og er rigtig gode til at følge spor. De er også meget selvstændige - og kan samarbejde i en flok med en helt speciel målrettethed. Nogle gange opstår der problemer i løbet af deres træning, hvis gøen (også kaldet 'halsen') er påkrævet, som guexa.livetsmukt.com ved ronderinger i lydighedstræning.

 

TJEKKISK ULVEHUND - kattelopper på mennesker. Tjekkoslovakisk ulve hund m. Stamtavle, hvalpe, 5 mdr.

Jemilas hvalpe er snart 8 uger gamle. Der er stadig to taever og 1 hanhund der söger et kaerligt blivende hjem hos kompetente hundemennesker. De er i onsdags allesammen blevet hvalpetestet mentaltest af Helle Mulvad med fine udtalelser. Jeg var imponeret over at flere afleverede tennisbolden tilbage op til 3 gange — det havde jeg ikke forventet af denne her race.


Tjekkoslovakisk ulvehund tjekkisk ulvehund Det er rigtigt flot, det er nemlig svaert for en Tjekkoslovakisk Ulvehund at holde fokus i laengere tid 😉 Naar man nu ikke har tid til at tage til training kan man jo öve sig i at vise taender: Det skal nemlig bygges op langsomt med smaa del momenter. Kort om Tjekkoslovakisk Ulvehund I fandt et biologisk eksperiment sted, udført af militæret i det tidligere Tjekkoslovakiet, nemlig en krydsning af Schæferhunde og lokalt fangede ulve. I , efter eksperimentets udløb, .

Kort om Tjekkoslovakisk Ulvehund. I fandt et biologisk eksperiment sted, udført af militæret i det tidligere Tjekkoslovakiet, nemlig en krydsning af. Tjekkoslovakisk ulvehunde hvalp. likes. Tjekkoslovakisk ulvehund.

Hejsa allesammen Jeg søger efter en kennel der avler Tjekkoslovakiske ulvehund. Har i meget lang tid 4år overvejret hvad for en hund jeg skal ha efter min elskede Rollo gik bort Jeg har nu fået mig et dejligt landsted og nu klar til at få mig en ny hund.

Tjekkoslovakisk ulvehund er en hunderace af typen hyrdehund med oprindelse i Tjekkoslovakiet. Traditionelt blev den brugt som grænsevagthund i det tidligere. MENTALITET. Racen er ikke tænkt som familie- eller selskabshund. Den var oprindelig et eksperiment i det tjekkoslovakiske militær, og den kræver en meget . mar Stamtavle, hvalpe, 5 mdr., TJEKKOSLOVAKISK ULVEHUND. Meget social hund og kan være sammen med forskellige hunde og mennesker. Tjekkoslovakisk ulvehund tjekkoslovakisk ulvehund: Historie I året fandt et eksperiment sted i det daværende Tjekkoslovakiet(nu Tjekkiet og Slovakiet), nemlig .


Tjekkisk ulvehund, wordmat mac download free FCI Standard

I fandt et biologisk eksperiment sted i det daværende Tjekkoslovakiet - nemlig parringen af tjekkisk tysk Shæferhund ulvehund en karpatisk ulv "Canis lupus lupus". Forsøget fastslog, at afkommet efter et overvældende flertal af disse parringer kunne opdrættes videre. danske ord med dobbelt betydning Tjekkoslovakisk ulvehund er en hunderace af typen hyrdehund med oprindelse i Tjekkoslovakiet. Traditionelt blev den brugt som grænsevagthund ulvehund det tidligere Tjekkoslovakiet. Historien om den Tjekkoslovakiske ulvehund begyndte i som et biologisk eksperiment i Tjekkoslovakiet tjekkisk, nu Tjekkiet og Slovakiet.


Tjekkoslovakisk ulvehund HVALPE TIL SALG VISER 0 ANNONCER. Herunder finder du en oversigt over aktuelle kuld af racen Tjekkoslovakisk ulvehund, der pt. er til salg. Husk også at læse guiden til, hvad du skal være opmærksom på, inden du køber hund. Hejsa allesammen Jeg søger efter en kennel der avler Tjekkoslovakiske ulvehund. Har i meget lang tid (4år) overvejret hvad for en hund jeg skal ha efter m. Tjekkoslovakisk Ulvehund er en ny race, som har sine rødder fra et eksperiment, man foretog i Tjekkoslovakiet i Racen blev skabt til at være grænsevagthund. Senere er den blevet brugt til eftersøgning, sporing, hyrde, agility, lydighed, jagt og som trækhund. Beskrivelse af Tjekkoslovakisk Ulvehund

  • Kort om Tjekkoslovakisk Ulvehund
  • exuviance

    Følge: Madsteder » »

    Tidligere: « « Gennemsnitlig penis 16

Kategorier